/ - SEP
25/09/2024 u 09:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SEP: Odlazeća gradonačelnica Injac bahato pokazuje kako se ne poštuju ni zakon ni demokratski procesi

Odlazeća gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac, još jednom je pokazala kako se ne poštuju ni zakon ni demokratski procesi, već se očajničkim potezima pokušava prikriti neodgovorno i nesposobno vođenje Glavnog grada, saopštili su iz Stranke evropskog progresa.

- Jučerašnje mišljenje Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) jasno je stavilo do znanja da je odluka o besplatnom prevozu u mjesecu kad se održavaju izbori kršenje Zakona - dodaju u saopštenju.

Dodaju da se gradonačelnica "bahato hvali time da će „platiti kaznu“, pa javnosti treba pojasniti da gospođa Injac bezobzirno zloupotrebljava povjerenje građana, ignoriše državne institucije, uvodi bezakonje. A sve to u koaliciji sa „epskim legalistima“ za kakve se prodaju Demokrate!."

- Njene riječi o „pogodnostima za građane“ su providna maska za pokušaj političke manipulacije. Ovakvo ponašanje ne samo da kompromituje izborni proces, već pokazuje da je aktuelna vlast spremna na sve, pa čak i na flagrantno kršenje zakona, kako bi se održala na poziciji - naveli su.

Injac: Stojim iza odluke o besplatnom prevozu

Poštovani građani, ovo su potezi nemoći dosadašnje vlasti, koja je iscrpila sve adute. Stranka evropskog progresa poručuje da je došlo vrijeme za red, i vrijeme da zakon i dostojanstvo postanu temelji Podgorice i Crne Gore, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 09:42