SEP predao listu za podgoričke izbore ”Vrijeme je za red” / - FOTO: MIćKO VUJISIć
24/08/2024 u 10:52 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SEP predao listu za podgoričke izbore "Vrijeme je za red"

Stranka evropskog progresa (SEP) predala je izbornu listu za predstojeće vanredne lokalne izbore u Podgorici. Nosilac liste “Vrijeme je za red” Ilija Mugoša kazao je da su svjesni da Podgorici trebaju promjene.

- Ta ideja nas je okupila sa formirano Stranku evropskog progresa i zadovoljstvo mi je što tek nakon  60 dana imamo priliku da samostalno nastupamo na prvim velikim izborima. Nismo željeli da se krijemo iza kišobran koalicija. Željeli smo sami da nastupimo na izborima i vidjeti da li ce građani da nam daju povjerenje - rekao je Mugoša. 

Mugosa je istakao da ukoliko se osvrnemo oko sebe vidimo da u gradi vlada nered.

- Institucionalni nered, komunalni nered, nered u preduzecima pa smo se zato odlucili za slogan “Vrijeme je za red”. Podgoričani žele red. Prvi komentari koje dobijamo su sjajni. Dobijamo veliki podrsku od građana, ali to je ogromna odgovornost da mi to povjerenje opravdamo - kazao je Mugoša. 

Predsjednik SEP-a Duško Marković kaze da lista predstavlja sinergiju iskustva i mladosti. 

- Mladost nam je potrebna što bolje razumije ono sto nam se dešava  i nudi rješenja za budućnost, a iskustvo nam je potrebno za donošenje kvalitetnih odluka. Naša lista je poziv svim građanima Podgorice. Želimo da sa svima njima Podgoricu učinimo gradom reda, odgovornosti, gradom koji ce odgovoriti potrebama svih građana. Danas zivimo u gradu u kojem je nered. Mi želimo da damo priliku Podgorici da se razvija i zbog toga vrijeme je za red - rekao je Marković.

Ilija Mugoša nosilac liste SEP u Podgorici, predaja liste u subotu

Osim Ilije Mugoše na listi su još Jelena Knežević, Vlastimir Ristić, Dragoljub Bulatović, Milica Raičević, Melita Sijarić, Božidar Božović, Dalibor Tomić, Arslan Metjahić, Danko Rajković, Milena Radulović, Valentina Jaćimović, Marko Rakočević, Đuro Žugić, Slavica Kruščić Vasović, Aleksandar Milošević, Ana Radulović, Milan Šupić, Minja Radivojević, Đon Ljuljđurović, Ivo Đoković, Jasmin Košuta, Đorđije Đurović, Jelena Filipović, Vojin Rondović, Marija Knežević, Zdravko Radulović, Dragan Rabrenović, Dražen Vlaović, Dušan Bošković, Snežana Didanović, Dejan Živković, Vlatko Ćipranić, Ljubica Popović, Emil Đokić, Duško Baković, Sonja Raosavljević, Vule Đurašković, Saša Vujošević, Marina Vojinović, Miljan Šestović, Adela Dizdarević, Batrić Simonović, Maliana Dabović, Danilo Milošević, Ismar Kalač, Alisa Bektašević, Milica Elek, Milica Adžić, Milena Dragović, Aleksandra Marjanović, Taida Salagić, Marko Bobičić, Dijana Džaković, Enesa Hasanagić Katana, Nikola Vujačić, Božidar Krković, Vladimir Laličić i Jovan Jelić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 15:12