Danijel Živković - DPS / - FOTO: DANIJEL ŽIVKOVIć - DPS
29/08/2024 u 20:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Živković: Podgorica zaslužuje odgovornu i ozbiljnu vlast

Podgorica zaslužuje odgovornu i ozbiljnu vlast, rekao je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković i dodao da će ta partija uraditi sve da Glavnim gradom ne upravljaju oni koji su ga za samo godinu unazadili.

Živković je u saopštenju naveo da Glavni grad treba da vode ostvareni ljudi koji su se dokazali djelima.

- Sve ćemo uraditi da naš glavni grad ne dospije u ruke onih koji su ga za samo godinu dana unazadili u svakom smislu. Onih koji ne znaju njime da upravljaju, niti ih to interesuje ali su i te kako zainteresovani za svoje fotelje i uhljebljenja - rekao je Živković.

(FOTO) Đukanović se uključio u kampanju DPS-a

Kako je naveo, na listi DPS-a su ozbiljni ljudi, odgovorni i vrijedni, iza kojih stoje i riječi i djela.

- Prvi među njima i budući gradonačelnik Podgorice je Nermin Abdić, omiljeni ljekar, podgorički komšija koji će, sa svojim timom voditi Podgoricu, onako kakav je i on sam – savjesno, kompetentno i ozbiljno - rekao je Živković.

On je naveo da je partijski skup u srijedu označio intenziviranje aktivnosti na terenu, podizanje i mobilisanje partijske mreže.

- DPS je stranka sa najjačom partijskom strukturom i iskoristićemo tu prednost da svakoj Podgoričanki i Podgoričaninu, predstavimo plan za dalji razvoj Podgorice, infrastrukturne projekte i planove, koji će da zaustave jednogodišnju devastaciju grada i okrenu ga prema ubrzanom privrednom, ekonomskom i duštvenom razvoju - poručio je Živković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 18:05