Filip Zlatičanin / - POKRET NAPRIJED
17/09/2024 u 11:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zlatičanin: Samo zajedno možemo krenuti NAPRIJED

Dr Filip Zlatičanin, kandidat za odbornika liste dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu kaže da ‘”Za Podgoricu i porodicu” nije samo slogan, to je vizija i posvećenost stvaranju uslova za bolji i sigurniji životvih nas.

- U današnje vrijeme sve češće se susrećemo sa izazovima mladih bračnih parova, posebno kada je u pitanju njihova borba da postanu roditelji. Osim što smo predložili konkretne mjere za rješavanje stambenih problema ovih porodica, naša ideja je da budemo uz njih u najvažnijoj životnoj borbi – borbi za proširenje porodice”, Kaže dr Filip Zlatičanin, kandidat za odbornika liste broj 2 – dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu - poručio je Zlatičanin.

On  objašnjava da, trenutno, Fond za zdravstveno osiguranje pokriva četiri pokušaja asistirane trudnoće i vantjelesne oplodnje za prvo dijete, tri za drugo i dva za treće.

- Naš plan je da grad učestvuje u još jednom dodatnom pokušaju nakon što mogućnosti koje pokriva fond budu iscrpljene. Time želimo pomoći našim sugrađanima u nastavku njihove borbe za roditeljstvo i pružiti im podršku na svakom koraku ka proširenju porodice. “Za Podgoricu i porodicu” znači da smo uz naše građane, uvijek, kako u svakodnevnim izazovima, tako i u najvažnijim trenucima njihovih života. Samo zajedno možemo krenuti NAPRIJED i živjeti u gradu u kojem će svaka porodica biti ponosna i podržana - zaključio je dr Filip Zlatičanin.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 11:39