/ -
10/10/2024 u 15:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Na Trgu nezavisnosti za vikend "Senior fest"

Tokom vikenda prevoz autobusima Gradskog saobraćaja Podgorica biće besplatan za penzionere na svim linijama

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada u partnerstvu sa NVO "Montenegro education" i Domom starih "Podgorica" 12. i 13. oktobra na Trgu nezavisnosti organizuje "Senior fest 2024". Svečano otvaranje je u subotu u 11 časova, nakon čega su planirane sportsko-rekreativne aktivnosti (šah, pikado, fudbal...), prodajna izložba rukotvorina penzionera, besplatno mjerenje krvnog pritiska, šećera i indeksa tjelesne mase.

– U večernjim časovima od 18:30 sati penzioneri će se takmičiti u modernom plesu, nakon čega će biti upriličen koncert na kojem će nastupiti poznati podgorički pjevači. Za nedjelju, 13. oktobra u 19 časova kreatorka Seka Martinović pripremila modnu reviju "U slavu godina" gdje će manekeni i manekenke biti korisnici Doma starih u Podgorici. Nakon modne revije "Senior fest 2024" će biti zatvoren velikim koncertom KIC Pop hora - saopštili su iz Sekretarijata za socijalno staranje.

U Podgoricu će ovog vikenda doći i korisnici svih crnogorskih domova za stare i imati priliku da se sretnu, upoznaju i druže sa svim posjetiocima, a očekuje se i dolazak predstavnika penzionerskih udruženja iz više crnogorskih gradova.

– Tokom vikenda prevoz autobusima Gradskog saobraćaja Podgorica biće besplatan za sve penzionere na svim linijama u gradu. Pozivamo penzionere i penzionerke u Glavnom gradu da prisustvuju "Senior festu", uživaju u bogatom programu i učestvuju u nekom od takmičenja - navode iz sekretarijata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. oktobar 2024 15:02