Дритан Абазовић / - УРА
14/06/2021 u 11:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Абазовић честитао Ибрахимовићу на избору

Бошњачки народ jе неизоставан дио црногорског мозаика. Увjерен сам да ћемо заjеднички доприносити европеизациjи наше државе и друштва, казао је предсједник ГП УРА

Предсjедник Грађанског покрета УРА и потпредсjедник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић упутио jе данас честитку Ервину Ибрахимовићу на jучерашњем избору за предсjедника Бошњачке странке.

- Бошњачки народ jе неизоставан дио црногорског мозаика. Увjерен сам да ћемо заjеднички доприносити европеизациjи наше државе и друштва. Желим да удруженим снагама његуjемо грађанску, мултиетничку и мултивjерску заjедницу коjа своjу будућност види у Европскоj униjи - навео jе Абазовић у честитки.

Он jе казао да се нада да ће у Бошњачкоj странци са Ибрахимовићем на челу наилазити на конструктивност и спремност да се ради у корист свих грађана Црне Горе.

- Пред Црном Гором jе наjизазованиjа етапа развоjа а она jе безусловна реформа на многим пољима како би као држава што приjе постали пуноправна чланица Европске униjе. За ту мисао jе потребан консензус свих политичких чинилаца и вjеруjем да ће се он пронаћи и у Бошњачкоj странци”, поручио jе Абазовић.

Izdvojeno

01. avgust 2021 18:30