Абазовић и Конатар на вечери / - Принтскрин/Вила Геба
25/11/2021 u 20:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић и Конатар у рекламном споту Виле на Светом Стефану

Предсједник ПзП-а Небојша Медојевић на свом Фејсбук профилу објавио је снимак ове журке, истакавши да се „овако” брине о грађанима Црне Горе, те поручио да Европа сад важи за Дритана, Контара, Мицкеjа и Јакова, а за народ три литра уља

На инстаграм профилу „Вила Геба” која се налази на Светом Стефану, освануо је „промо спот” на ком се може видјети журка која је судећи према објави на инстаграму ове виле, одржана 17. новембра. На снимку се могу видјети бројнe познатe личности из региона, међу којима су Драгана Мићаловић, Бојан Перић, Ненад Окановић, Оља Левић, Милица Мајкић, светски и европски шампион у кик боксу Ненад Пагонис, српска атлетичарка, фитнес модел и инфлуенсерка Сара Дамњановић, њена млађа сестра и инфлуенсерка Ања Дамњановић, Ивана Кнол, једна од водећих инфлуенсерки и манекенки из Хрватске, као и инфлуенсерка Сара Лизатовић. Забави су присуствовале и бивша мис Србије и Црне Горе Јелена Мандић, једна од најпознатијих хрватских манекенки Елена Диздар, српска манекенка Дана Барбара, ди-џеј Данијела да Силва из Берлина, затим српска травел блогерка Жељана Окановић и многи други. Из ове виле, похвалили су се да је вечери прије журке, присуствовао и потпредсједник Владе Црне Горе, Дритан Абазовић, као и посланик УРА-е Милош Конатар.

Предсједник Покрета за промјене, Небојша Медојевић, на свом Фејсбук профилу објавио је снимак ове журке, истакавши да се „овако” брине о грађанима Црне Горе, те поручио да Европа сад важи за Дритана, Контара, Мицкеjа и Јакова, а за народ три литра уља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:31