/ - Дритан Абазовић, скриншот
25/10/2021 u 19:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Ко мисли да jе оштећен нека предузме кораке

Мислим да грађани не желе да трошимо вриjеме на препуцавања него да радимо конкретно у њиховом интересу, закључио jе Абазовић

Потпредсjедник Владе и лидер ГП УРА Дритан Абазовић, поручио jе да та партиjа подржава актуелну већину, а како каже, то да ли ће неко други да тражи партнере због тога што му се оваj концепт не свиђа, ниjе питање за Уру.

– Наши ставови су беспрекорно jасни и кристални. Наш минимум сагласности коjи jе постоjао прошле године 4. децембра био jе експертски концепт. То jе нешто око чега jе било сагласности. Ово што су нови, предложени модели, коjи су исто легитимни око њих тренутно нема сагласности – казао jе Абазовић, пише портал РТЦГ.

Навео jе да ГП УРА остаjе потпуно привржен око онога око чега jе било сагласности.

– Ако се не нађе компромис нека они коjи мисле да су оштећени из неког разлога предузму неке мjере. ГП УРА позива све да ми максимално у капацитетима коjи тренутно постоjе посветимо се броjним важним питањима коjа оптерећуjу грађане Црне Горе – навео jе Абазовић и позвао на избор новог Тужилачког савjета.

– Мислим да грађани не желе да трошимо вриjеме на препуцавања него да радимо конкретно у њиховом интересу – закључио jе Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:09