Абазовић и Медокс / - фото: Кабинет потпредсједника Владе
08/09/2021 u 15:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић–Медокс: Безбjедносни сектор показао висок степен професионализма

Оно што jе сада важно jе кренути наприjед и успоставити инклузиван и конструктиван политички диjалог, као jедини начин за рjешавање свих будућих отворених питања, истакла је Медокс

Безбjедносни сектор показао jе висок ниво професионализма и своjим дjеловањем сачувао мир и стабилност коjе су одређене криминалне структуре, блиске бившоj власти, покушале урушити, истакао jе потпредсjедник Владе Црне Горе  Дритан Абазовић на састанку са Њ. Е. Карен Медокс, британском амбасадорком у Црноj Гори.

Како се наводи у саопштењу, разговараjући о актуелноj ситуациjи у земљи, Абазовић jе поздравио допринос уважених међународних партнера, какав jе и Уjедињеног Кралjевства, у смиривању тензиjа и подстицању диjалога, као jединог рjешења за превазилажење свих изазова са коjима се сусриjеће Црна Гора.

Медокс је истакла да су са забринутошћу посматрали протекла дешавања и да су активно позивали на мир и диjалог. Амбасадорка jе рекла да jе полициjа била позвана да риjеши веома тешку ситуациjу.

– Оно што jе сада важно jе кренути наприjед и успоставити инклузиван и конструктиван политички диjалог, као jедини начин за рjешавање свих будућих отворених питања – истакла је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:13