Дритан Абазовић / - BOJANA CUPIC
05/08/2021 u 06:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Неизручивање Маровића лоша порука Србиjе

Како jе казао, Маровић jе у Црноj Гори правио енормну штету и као такав треба да одговара

Потпредсjедник Владе Дритан Абазовић, у интервjуу за Нову С, казао jе да му и даље ниjе jасно зашто Србиjа не изручуjе Светозара Маровића Црноj Гори. Он jе истакао да се у међувремену десила jедна ствар, а то jе да њему истиче таj рок у ком jе могао да одговара.

– Сад све добиjа jедну нову димензиjу. Можда jе због тога требало и да остане тамо. У сваком случаjу, jа и даље стоjим на становишту да би било jако добро за правду и борбу против организованог криминала да се Светозар Маровић изручи Црноj Гори – истиче Абазовић.

Како jе казао, Маровић jе у Црноj Гори правио енормну штету и као такав треба да одговара.

– Сваки вид заштите, па и таj да се он комотно осjећа у другоj држави, обезвриjеђуjе државне органе Црне Горе. Не желимо да се и ми према неком вашем држављанину, коjи jе вама направио велику штету, понашамо на сличан начин. Мислим да jе то лоша порука и даље сматрам да она нема упориште у логици – закључио jе Абазовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:07