Дритан Абазовић / - фото: Кабинет потпредсједника
30/09/2021 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Природни, туристички и спортски потенциjал дониjеће економску транформациjу Рожаjа

Абазовић jе навео да су нас охрабруjу економски резултати постигнути у току ове туристичке сезоне и истакао увjерење да ће грађани Рожаjа, као и сви грађани Црне Горе, то осjетити током наредне године кроз jош већа улагања

Увjерен сам да ће огромни природни, туристички и спортски потенциjал у блискоj будућности промиjенити изглед Рожаjа и довести до економске трансформациjе града, навео jе потпредсjедник Владе Црне Горе Дритан Абазовић поводом 30. септрембра, Дана општине Рожаjе.

У честитки коjу jе упутио општинском руководству на челу са Рахманом Хусовићем, Скупштини Општине Рожаjе, одборницима и свим Рожаjкама и Рожаjцима, Абазовић наводи да су Рожаjе одувиjек биле примjер у очувању мултикултурализма и међувjерског склада у Црноj Гори.

Абазовић jе навео да су нас охрабруjу економски резултати постигнути у току ове туристичке сезоне и истакао увjерење да ће грађани Рожаjа, као и сви грађани Црне Горе, то осjетити током наредне године кроз jош већа улагања.

Абазовић jе истакао да jе проjекат скиjалишта Штедим развоjна шанса не само Рожаjа, већ ширег региона, коjи би од тог града требао да направи регионални центар зимског туризма.

Уз то, Абазовић jе назначио да jе одличан географски положаj и близина постоjећих и потенциjално нових граничних прелаза иде на руку да Рожаjе постане центар регионалне повезаности Црне Горе са сусjедним државама, што му по свему и припада.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 00:35