/ - Драган Абрамовић
03/12/2021 u 17:52 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абрамовић: УРА срамно покушава да се кити либералима

Можемо разумјети да због личне користи човјек често уради оно што већини чланова нашег друштва не би ни пало на памет, али не оправдавамо, навео је он

Драган Абрамовић, кандидат за одборника Либералне партије на Цетињу, листе СД-ЛП, саопштио је да набујала предизборна политичка бујица покрене различите фрагменте који се котрљају до свог понора гдје коначно нестану и на њих се лако и брзо заборави, јер таква је судбина оних који се на површину искочили да нешто ућаре и неку корист приграбе.

- Није спорно ни то кад су људи као политичка бића жељни славе и пара па се боре да себи остваре жељене циљеве али је тужно када се јаве опскурни ликови који желе да се у то предизборној лавини нечим истакну па кад немају квалитета и онда приграбе неке туђе тековине и величанстве успјехе.Можемо да разумијемо потребу да се подржи свака политичка организација и да ће увијек бити људи који подржавају све па и оне најлошије политичке опције. Можемо разумјети да због личне користи човјек често уради оно што већини чланова нашег друштва не би ни пало на памет, разумијемо све то али не оправдавамо- навео је он, поред осталог.

Како је саопштио, "и поред свог демократског капацитета и хуманог приступа свакој индивидуи па чак и оним који често кажу оно што не мисле тешко да здрава логика може разумјети особу која ће на Цетињу подржати УРА и то образложити оним чим је он то образложио".

- Иако је то дјело подгоричанина који се представи као Цетињанин превисе је па да је таман он основао ЛСЦГ и Реформске снаге. Превише је то а да не кажемо безобразно. Све оно што је славни часни Либерални савез био то партија коју ви подржавате није. Све оно зашта се Либерални савез борио партија коју ви подржавате је погазила. Бити у колу са отвореним негатора имена Црне Горе, њене историје, државности, језика, културе, цркве може само онај који то не ради из идеолошких убјеђења. Понекад је лијепо ћутати и ако имате потребу да нешто кажете урадите то на начин достојан човјека, Није ваљда нужда да се користе Либерални савез и Реформске снаге као адут за подржавање партије која је прије само 3 мјесеца на Цетињу своје грађане частила сузавцем, гумени мецима и шок бомбама. Ако сте заиста сљедбеник идеје Либералног савеза и Реформских Снага онда би морали одмах демантовати самога себе и уз извињење и молбу за опрост покушати да себе не доводите у ситуацију у којој ћете подржавати партију која је крива што је Цетински манастир незаконито преписан у руке Српске цркве односно цркве Србије- поручио је он, поред осталог.

Нагласио једа је "лако вама из Подгорице подржавати УРА на Цетињу него ајде нека нађу неког са Цетиња ко ће их подржати и јавно стати иза њих, е то неће моћи а и они то знају па активирају неке анонимусе да из својих домова и из подгоричких кафана пишу подршку оним чије се име не изговара ниђе по Црној Гори а чији су се лидери преселили са јуначког Цетиња у Подгорицу да подстичу новостечене пријатеље да их подрже на Цетињу". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:36