Александар Богдановић / - ДПС
19/09/2021 u 13:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богдановић: ДПС ће са грађанским снагама учинити да ЦГ изађе из мрака у који је довела тренутна власт

Поручено је да ће ДПС бити стожер будуће државне власти, која ће наставити даљу градњу европског пута Црне Горе.

Демократска партија социјалиста заједно са окупљеним грађанским снагама може учинити да Црна Гора изађе из мрака у који је довела тренутна власт, оцијенио је генерални секретар ове странке Александар Богдановић.

 - Зато нам је потребан додатан ентузијазам, додатно јачање кадровских снага, које ће допринијети процесу очувања темељних вриједности грађанске Црне Горе - поручио је Богдановић на 9. Општинској изборној конференцији Демократске партије социјалиста у Херцег Новом на којој су настављене кадровске реформе унутар партије.

Изабран је и нови сазив Општинског одбора који ће уз одабраних 58 чланова чинити и одборници ове партије из Скупштине општине Херцег Нови.

Како истичу из ДПС-а, још једна у низу конференција је показатељ да ова партија интензивно наставља са кадровским јачањем партије, што је испуњење једног од главних циљева постављених на Kонгресу из јануара мјесеца ове године.

Са скупа је послата порука да је приоритетан циљ партије очување грађанског и секуларног концепта државе. Поручено је да ће ДПС бити стожер будуће државне власти, која ће наставити даљу градњу европског пута Црне Горе.

Kонференцији су поред генералног секретара, присуствовали и коодринатор испред Извршног одбора Александар Павићевић, чланови Главног одбора из Херцег Новог, представник коалиционог партнера из СД Рајко Kомненић, као и други гости.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:38