/ - Бранка Бошњак
26/10/2021 u 12:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бошњак са директором Међународног републиканског института о успостављању сарадње

Бошњак је истакла важност већег учешћа жена у политици, али и другим сферама живота

Копредсједница Колегијума Женског клуба Скупштине Црне Горе Бранка Бошњак састала се данас са Бориславом Спасојевићем, директором Међународног републиканског института.          

Бошњак је упознала директора Спасојевића и његове сараднике са Планом рада Колегијума Женског клуба Скупштине Црне Горе и осврнула се на најважније планиране активности. Изразила је задовољство говорећи о спремности за успостављањем сарадње ИРИ и Женског клуба.

- Бошњак је истакла важност већег учешћа жена у политици, али и другим сферама живота у којима су жене мање видљиве. Директор Спасојевић је упознао копредсједницу Бошњак са организацијом Института и изразио задовољство чињеницом да је основан Женски клуб у Скупштини Црне Горе- наводе у саопштењу.

Међународни републикански институт спроводи своје програме у више од 80 земаља широм свијета, а ове године ИРИ је отворио своју канцеларију и у Црној Гори, преко које ће наставити са реализацијом АЛПИ програма (Институт за напредно лидерство у политици) који је намијењен младим лидерима из различитих политичких странака, али и започети реализацију других нових програма. Истакао је заинтересованост ИРИ за даљу сарадњу са Женским клубом, и нагласио да остају отворени за било који вид асистенције. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:09