Иван Брајовић / Foto: Arhiva
17/09/2021 u 14:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брајовићева партија: противници НАТО-а нам само компромитују политику

И наши међународни партнери су тога свјесни, нарочито након непријатног искуства са парламентарном већином, тврде из СД-а

Ново регруписање на политичкој сцени је једини одговор на политичку кризу, све друго је авантуризам, поручују Социјалдемократе. 

- Мјесецима указујемо домаћој и међународној јавности да је окупљање свих прогресивних снага, које су суштински а не декларативно посвећене евроатлантским вриједностима, једини одржив начин за излазак из вриједносног суноврата у који нас је овако конципирана власт увукла. Вјерујемо да су након непријатног искуства са парламентарном већином, и наши међународни партнери свјесни да је неодрживо очекивање да дио новог “евроатланстког договора” буду отворени противници НАТО-а, јер они не могу спроводити већ само компромитовати евроатлантску политику. Зато је ново регруписање на политичкој сцени након скорих ванредних избора најбољи одговор на политичку кризу којој свједочимо, али и једини исправан пут до нове комотније парламентарне већине, коју би на окупу држао програм, а не мржња према другом- наводе из партије Ивана Брајовића. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 14:23