Бранислав Бане Ненезић / - СД
01/12/2021 u 10:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бранислав Бане Ненезић нови предсjедник ОО СД Бар

На предлог новог предсjедника изабрано jе и ново руководство, тако да ће функциjу потпредсjедника ОО СД Бар у наредном периоду обављати: Недељко Лале Човић, Бећир Берjашевић, Данило Орландић и Милена Ђоновић, док jе за секретара ОО СД Бар изабран Стефан Шуштер

Социjалдемократе Бара су протекле недјеље на своjоj II конвенциjи, коjа jе одржана електронским путем изабралИ нови Општински одбор коjи броjи 98 чланова, а исти jе jедногласно за предсjедника изабрао Бранислава Банета Ненезића.

На предлог новог предсjедника изабрано jе и ново руководство, тако да ће функциjу потпредсjедника ОО СД Бар у наредном периоду обављати: Недељко Лале Човић, Бећир Берjашевић, Данило Орландић и Милена Ђоновић, док jе за секретара ОО СД Бар изабран Стефан Шуштер.

Такође, ОО СД Бар jе за новог предсjедника СД ЦГ jедногласно предложио др Дамира Шеховића, а jедногласно jе дониjета и одлука да почасни предсjедник ОО СД Бар буде Мићо Орландић - jедан од утемељивача социjалдемократиjе у Бару и Црноj Гори.

- Социjалдемократе у Бару и Црноj Гори окрећу нови лист у свом политичком дjеловању, придржаваjући се основних начела због коjих смо и основани - грађанског, мултиетничког, мултиконфесионалног и секуларног Бара и Црне Горе. Те вриjедности, уз проактиван приступ рjешавању нагомиланих економских проблема наших суграђана/ки, биће доминантно у фокусу нашег бављења политиком. Подмлађивањем партиjског руководства и Општинског одбора, иновативним идеjама и њиховом реализациjом од стране наших досљедних чланова, сигурни смо да смо на добром путу да поновимо одличан резултат на претходним локалним изборима у Бару.

Наш задатак ће у наредном периоду бити да предложимо што бољи изборни програм у коjем ће се наћи сви они проблеми са коjима се сусрећу наши суградjани/ке и реалан план за њихово отклањање као и валоризациjа свих природних ресурса по коjима jе наш град познат.

Поред тога, циљ  нам jе  да кроз нове идеjе, побољшамо статус нашег града као туристичке дестинациjе, а самим тим и статус свих грађана Бара.

Млади састав Општинског одбора поjачан људима са дугогодишњим искуством у бављењу политиком и привредом,  са правом даjу оптимизам да ћемо и успjети у своjим циљевима - поручио jе новоизабрани предсjедник ОО СД Бар  Бранислав Бане Ненезић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:33