/ Маја Булатовић
24/09/2021 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Булатовић: Влада уништава црногорски спорт

Како је навела, одавно већ упозоравају како је министарка Весна Братић на позицију постављена како би се борила против свега на чему почива грађанска Црна Гора

Чланица Главног одбора ДПС Црне Горе Маја Булатовић саопштила је да Влада Црне Горе је скуп неспособних и ухљебљених кадрова.

- Из дана у дан то доказују бројним примјерима, а најновији је данас објелодањена информација о томе да би наши спортисти могли бити дисквалификовани са међународних такмичења, или да ће, у бољем случају, наступати без званичне заставе и химне. Сама могућност да се то догоди, највеће је понижење у историји нашег спорта. Нема тог пораза који може бољети ни приближно као нестручност и зла намјера ове власти која од децембра до данас истрајно ради једино против Црне Горе и свега црногорског- саопштила је она.

Како је навела, одавно већ упозоравају како је министарка Весна Братић на позицију постављена како би се борила против свега на чему почива грађанска Црна Гора.

- Идентично раде и чувени кадрови "по дубини" који немају никакве везе са областима којима руководе, а Василије Лалошевић само је један у низу примјера партијског запошљавања и класичне злоупотребе функција. Као спортискиња која је за Црну Гору освајала најзначајнија одличја, која зна како је играти срцем за своју државу, стидим се у име Владе и свих њених органа до чега су довели црногорски спорт. Било, не поновило се- закључила је Булатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:43