Исмар Ћоровић / - фото: Социјалдемократе
30/07/2021 u 14:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ћоровић: Делегациjа Министарства просвjете пожурила да обиђе четничког воjводу

Пошто већ читава Црна Гора зна коjе референце тражи Братићева, ниjе ни чудо што су њени сарадници потрчали да се, одмах по именовању, поносно фотографишу поред Киковића, каже Ћоровић

Делегациjа Министарства задуженог за просвjету пожурила jе да честита функциjу свом врсном кадру- новом директору Дома ученика и студената Беране - Киковићу, коjи jе био jедно од наjспорниjих рjешења, коjима jе jавност била згрожена, саопштио је Предсjедник Општинског одбора Социjалдемократа Исмар Ћоровић.

Пошто већ читава Црна Гора зна коjе референце тражи Братићева, ниjе ни чудо што су њени сарадници потрчали да се, одмах по именовању, поносно фотографишу поред Киковића - ватреног четника, заговорника идеjе да се jедна улица назове по осуђеном ратном злочинцу Ратку Младићу и подржаваоца инициjативе за подизање споменика Павлу Ђуришићу, казао је Ћоровић.

– А у поносноj делегациjи: директорица директората у Министарству коjа jе обjављивала НАТО заставе у пламену, саглашавала се са коментарима да jе потпредсjедник владе "Шиптар" и "лаjковала" такве обjаве од коjих би се и неко без имало скрупула застидио – додаје он.

Каква поносна делегациjа, такав и поносан директор. Сличан се сличном радуjе. Нека су нам са срећом. Требаће нам, закључује Ћоровић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:56