Јасмин Ћоровић / - Јасмин Ћоровић
20/08/2021 u 16:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ћоровић: Играње са здрављем грађана Црне Горе

Истиче да га чуди како Влада не види ништа спорно ни у масовним окупљањима, па и даље остаје отворен ризик од ширења вируса на свадбеним весељима и другим скуповима

Епидемиолошке мјере које је Влада данас донијела прије су изигравање бриге о здрављу грађана него истински механизми заштите у циљу спречавања ширења новог делта соја у Црној Гори, поручио је потпредсједник Бошњачке странке Јасмин Ћоровић.

- Иако имамо евидентан висок раст заразе, не само у земљи већ и државама региона, Влада је одлучила да се преко границе и даље безусловно улази из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Албаније, Косова и Сјеверне Македоније. Разумијем бригу о туристичкој сезони, али здравље грађана мора бити испред свег- каже Ћоровић.

Истиче да га чуди како Влада не види ништа спорно ни у масовним окупљањима, па и даље остаје отворен ризик од ширења вируса на свадбеним весељима и другим скуповима.

- Исувише благе мјере Владе, бојим се, коштаће нас поновног затварања земље са високим процентом обољелих и смртних случајева- поручује Ћоровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:53