Abazović, Rama i Vučić / - FB
02/09/2022 u 08:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Čiji si ti mali?

Veoma je dobro da se državnici zemalja Zapadnog Balkana dobro slažu, jer to najbolje doprinesu zbližavanje naih naroda, koji su nekada bili i te kako bliski,

Prvi međunarodni sajam vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana", pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan, otvoren je u Beogradu u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore, Edija Rame, Dimitra Kovačevskog i Dritana Abazovića.

Nakon otvaranja bilo je na sajmu raznih susreta i interesantnih detalja. Jedna fotografija je, međutim, posebno postala popularna na društvenima mrežama. Na njoj su predsjednik Srbije Ačleksandar Vučić i premijeri Albanije Edi Rama i Crnme Gore Dritan Abazović. Brojne komentare izazvao je trenutak kada se Abazović našao u blagom zagrljaju Rame, a jedan od najčešćih je: "Čiji si ti mali".

U svakom slučaju veoma je dobro da se državnici zemalja Zapadnog Balkana dobro slažu, jer to najbolje doprinesu zbližavanje naih naroda, koji su nekada bili i te kako bliski, ali su ih politika i ratna razaranja udaljili. Došlo je vrijeme zbližavanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. oktobar 2024 08:37