CGA - / - CGA -
28/07/2024 u 13:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crnogorska građanska akcija nastupiće samostalno na izborima u Kotoru i Podgorici

Crnogorska građanska akcija (CGA) nastupiće samostalno na izborima u Kotoru i Podgorici.

- U svijetlu trenutnih političkih okolnosti u Crnoj Gori, sa politikama kakve ne trebaju biti, želimo da gledamo u budućnost i da spremni najavimo naš samostalni nastup na izborima u Kotoru i Podgorici. Jedinstvena platforma CGA omogućuava okupljanje širokog spektra građana, koji poštuju ono što piše u Ustavu Crne Gore, navode u saopštenju.

Kako dodaju, uz konkretna rješenja, sa jasnim pravilima za saradnju, treba mijenjati stvari iz temelja, ne treba se prilagođavati i komentarisati posljedice očigledno loših politika.

- Potrebno je mijenjati sistem, a ne usvajati dio postojećeg sistema vrijednosti. Oslanjajući se na transparentnost, integritet, znanje i čiste biografije svakog pojedinca u CGA, uz jednu potrebu - a to je da se ambijent u društvu popravi, želimo da vam saopštimo da je sazrelo vrijeme za akciju, poručuju oni.

Milatović raspisao vanredne izbore u Podgorici za 29. septembar

Proces se ovoga puta ne može zaustaviti, poručuju iz CGA.

- Pozivamo sve one koji žele da nam se pridruže u ovom važnom momentu, za suštinske promjene, bez laži, trgovine i „prelijetanja“. Naročito se obraćamo apstinentima, jer je luča CGA zapaljena iz njihovog dvorišta. Ovog puta birajte drugačiji put, ovog puta budite svoji, jer sa nama znate na čemu ste, zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 07:49