Krivokapić stigao u Beograd / - PC
02/11/2021 u 13:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорског премијера дочекао српски министар у фармеркама без кравате

Његов стајлинг у сваком случају показује и однос ове братске и пријатељске земље према црногорском премијеру

Дугоочекивана посјета црногорског премијера Србији почела је својеврсним дипломатским скандалом. Премијера Здравка Кривокапића је дочекао потпредсједник владе и министар пољопривреде Бранислав Недимовић без кравате и у фармеркама.

Осим што је било врло необично видјети некога да у фармеркама хода црвеним тепихом испред почасне гарде, његов стајлинг у сваком случају показује и однос ове братске и пријатељске земље према црногорском премијеру.

На другој страни, Кривокапић је раније изјавио да са Србијом жели најбоље односе.

 - Ипак односи Црне Горе и Србије су специфични због историјских и породичних веза наших грађана. Ми управо желимо да искористимо те везе да интензивирамо економску сарадњу у интересу свих грађана. Да поправимо односе поштујући независност обје државе - казао је премијер којем је ово прва званична посјета Србији.

Он ће данас положити вијенац на спомен-плочу др Зорану Ђинђићу, у дворишту Владе Србије у Немањиној 11. У наставку радног дана ће бити уприличен сусрет са нерезидентним амбасадорима у Црногорској кући.

Наредног дана, Кривокапић ће се сусрести са предсједником Александром Вучићем, премијерком Аном Брнабић и предсједником Народне скупштине Србије Ивицом Дачићем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:36