Фото: Фејсбук / -Фото: Фејсбук
14/06/2021 u 19:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Ђукановић је погинуо више пута у рату против српства него Kристијан Голубовић у ратовима данашњице

Вербализам предсједника је пречесто прерастао у варваризам из којега је он излазио јачи, каже лидер Уједињене

Лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић прокоментарисао је инцидент у Никшићу пред спомеником Љуба Чупића, наводећи да није никакво изненађење што је "предсједнмик Црне Горе Мило Ђукановић јуче загрмио да надлежни под хитно морају истражити случај уринирања или ће знати шта им је чинити".

Даниловић каже да је Ђукановић тим запријетио преузимањем правде у властите руке.

- Сви знамо како то изгледа. Виновник је убрзо откривен. Истини за вољу, није се ни крио - снимио га је неко од "пријатеља"  у тренутку разрачунавања са историјом, самим собом, у тренутку раздвајања од властите памети или чега још Снимак је убрзо постао виралан, а предсједникова порука ужасне пријетње такође. У свакој демократској земљи на свијету починиоци оба ова ђела били би претходно хоспитализовани па током лијечења и испитани до детаља. Први, који је кроз шлиц избацио жалосну чињеницу и нуждио уз насмијаног хероја, а други због разпамећеног излива мржње и пријетње "починиоцима" и остатку домаћег, издајничког и четничког свијета, наздравље остатку- наводи Даниловић. 

Како је казао, неће Црну Гору избацити из орбитре и драгоцјеног мира ниједан обољели или зли појединац са друштвених мрежа спреман да заметне кавгу и несрећу.

- Нећи ни неки усамљени ратник против туђег народа, наводно свој и за своје. Нама пријети опасност од подстрекавања на мржњу са "положаја" , из срца система, из дубоке нутрине и таме бивше власти. Предсједник ДПС-а није никада учинио неку непримјереност, а да је то неко забиљежио, пред спомеником, храмом или гдје друго. Урадио је, међутим, много горих ствари од којих се разгорио огањ међусобне мржње и заударало на сваку страну. Од како је свијета и вијека ријечи су биле и остале најсмртоносније оружје неупоредиво са било којом анимално-анатомском батином којом су обдарени појединци витлали по меридијанима свијета показујући их и нудећи као аргументацију. Kамо лијепе среће да је Адам, онда, давно, онај смоквин лист ставио преко уста умјесто преко фалуса - било би неупоредиво теже подизати тензије, лажне узбуне и неоправдана надања- истиче Даниловић. 

Ђукановића је оптужио да је "смјешом обећања, пријетњи и лагарија додавао је жишку гдје су многи гасили и голим рукама". 

- Моју генерацију је гурао у рат за Југославију, а генерације млађих у рат против ње. Погинуо је више пута у рату за српство и против српства него је Kристијан Голубовић у свим ратовима за ондашњицу и данашњицу. Због свега реченог, неупитног и тачног, не смијемо скретати пажњу са вербализма "нашег" предсједника јер је пречесто прерастао у варваризам из којега је он излазио јачи- закључио је Даниловић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:56