/ - DEMOKRATE, DEMOKRATSKA CRNA GORA
27/09/2024 u 17:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Demokrate: Raskrinkan pokušaj da se nama podvali kupovina ličnih karata

Iz Demokratske Crne Gore zahvaljuju nadležnim organima što su raskrinkali pokušaj podvale, kojom su koalicija koju predvodi Jakov Milatović i bivši kriminalni režim htjeli pripisati kupovinu ličnih karata partijama na vlasti, umjesto onima koji su u tome godinama prepoznati.

- Jedan od lidera koalicije koju predvodi Jakov Milatović, kojeg smo svi srčano podržali za predsjednika Crne Gore, sada pokušava da spasi DPS, pripisujući nečasne radnje onima koji nikada nisu ni pomislili da ih čine, što su i potvrdili nadležni državni organi. Iz saopštenja Uprave policije smo vidjeli da je predmetna trgovina ličnim kartama iz ranijeg perioda i da nema veze sa partijama koje su trenutno na vlasti. Sada je sasvim jasno zašto Koalicija koju predvodi Jakov Milatović uporno izbjegava odgovoriti na jednostavno pitanje: Hoće li nakon izbora ući u bilo kakav aranžman s Demokratskom partijom socijalista?- navode u saopštenju Demokrata.

Kako dodaju, sve je jasno, građani Podgorice su ovu igru prozreli na vrijeme i to će pokazati masovnim izlaskom na birališta i podrškom njihovoj koaliciji koja ubjedljivo vodi.

UP: Šaranović ne utiče na dinamiku hapšenja, lične karte nisu kupovale partije koje su trenutno na vlasti

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 18:33