/ - Лого Демократа
22/01/2022 u 19:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе ће бити уз грађане у одбрани изборне воље

Из Демократа су истакли да је једно од главних правила и поштовање епидемиолошких мјера ношењем маски и држањем дистанце

Демократе ће бити уз грађане у мисији одбране изборне воље и спречавања велике преваре у покушају, поручили су из те партије, преноси МИНА.

Из Демократске Црне Горе су поновили да њихови посланици и функционери подржавају протесте слободних грађана који се, према њиховим ријечима, супротстављају крађи изборне воље.

-Демократе ће личним присуством, као и претходних дана, подржати протесте и стати уз грађане који не пристају да се у дјело спроведе договорена издаја и превара којом се на власт намјерава вратити она политика која је у претходних 30 година створила сустем страха, неправде, мафије и терора-каже се у саопштењу Демократа.

Они су истакли да су главна правила свих искрених, мирних, достојанствених протеста којих су се придржавали свих претходних година, увијек се и на сваком кораку понашати мирно, културно, цивилизовано, демократски и грађански.

-Сваког провокатора или убаченог елемента који има задатак да вријеђа, напада, провоцира, шири националну или вјерску мржњу одмах детектовати и пријавити. Однијети се са уважавањем према свима, укљичујући и јавне функционере чији евентуални долазак представља планирану провокацију-додали су из Демократа.

Из Демократа су истакли да је једно од главних правила и поштовање епидемиолошких мјера ношењем маски и држањем дистанце.

То су, како су навели, златна правила, јер нервоза расте код многих политичких, криминалних и безбједносних структура због мирног и достојанственог одговора грађана с којим не умију да се носе.

-Демократе ће и овог пута бити уз грађане и за грађане, у мисији одбране изборне воље и спречавања велике преваре у покушају. Грађани Црне Горе имају више него довољно снаге, мудрости и одлучности да и овоме стану на крај-додаје се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:17