Фото: Демократе / - Фото: Демократе
30/06/2021 u 21:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Мандић с ДФ-ом кочи реформе и опоравак Црне Горе

Оно што jе заиста чудно jесте да jе Мандићу ДФ-у, све су прилике, важниjи заjеднички боjкот са ДПС-ом, од смjене рецимо Катнића, истичу Демократе

Чудно jе да jедан од лидера ДФ-а Андриjа Мандић заjедно са ДПС-ом на сваки начин покушава да закочи реформе, а тиме и опоравак Црне Горе, саопштила jе Демократска Црна Гора.

Демократе су реаговале на саопштење посланика ДФ-а Jола Вучуровића, коjи jе саопштио да Нова ниjе заинтересована за састанак код предсjедника парламента Алексе Бечића.

– Када говоримо о томе шта jе у овоj земљи чудно, можемо о хиљаду и jедноj ствари наслиjеђеноj од тридесетогодишњег режима коjи jе величанственом демонстрациjом воље грађана смиjењен приjе пар мjесеци. Али оно што jе заиста чудно jесте да jе Мандићу ДФ-у, све су прилике, важниjи заjеднички боjкот са ДПС-ом, од смjене рецимо Катнића – наводе Демократе. 

Jош jе чудниjе да су им, кажу Демократе, пречи заjеднички протести од реформе тужилаштва.

– Па jош чудниjе од тога, да jе ДФ-у висе при срцу борба против Скупштине и Владе од избора Судског савjета. Ипак, наjчудниjе jе да jе Мандићу циљ да плод његове борбе и боjкота резултира тиме да сви кадрови ДПС-а остану у власти–, наводе Демократе.

Та наводна борба, како су казали, базирана на "ниским ударцима, аматерским лажима и чистоj опструкциjи дуго чеканих промjена jе jош jедан доказ да Мандић ради за ДПС."

– Ипак, имаjући у виду кроз шта jе оваj народ све прошао, колико jе земља девастирана пљачком и похаром, колико су биолошка, економска и морална супстанца нападнуте током тридесетогодишње владавине ДПС-а, чудо jе невиђено, чудо над чудима, да Мандић заjедно са ДПС-ом на сваки начин покушава да закочи реформе, а тиме и опоравак ове земље. Али разлог зашто све то ради ниjе никакво чудо: Зато што зна да му реjтинг рапидно пада, а зато му jе и Шавив био носилац листе за изборе 2016. године –поручиле су Демократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 19:48