фото илустрација / - фото илустрација
15/05/2022 u 15:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Младим нашим активистима пријетили из СНП-а

Пријетње су доказ да је СНП постала дио мафијашке хоботнице, и да сада насиљем покушава доћи до гласова, наводе Демократе

Данас су на Жабљаку током активности предизборне кампање активистима Демократске Црне Горе, младим, васпитаним и образованим људима, пријетили активисти СНП-а, саопштиле су Демократе.

-У кабадахијско-мафијашком стилу ДПС-овог Ера с Коника, извјесни Марко Баранин пријетњама је покушавао да спријечи активисте Демократа да спроводе кампању. Ово није први пут да Демократе на Жабљаку доживљавају насиље. Подсјећамо, прошле године почетком јула предсједнику ОО жабљачких Демократа Дарку Шљиванчанину, којег Баранин на снимку помиње у пријетњи "да му се ја не захваљујем", током ноћи запаљен је аутомобил, паркиран испред његове куће у којој се тада налазила читава његова породица укључујући и супругу са бебом. Изгледа да за некад антирежимски СНП данас важи правило "С ким си - такав си". Због свега виђеног, тражимо да надлежни државни органи хитно реагују, приведу лица која су активистима упућивала пријетење и санкционишу их у складу са Законом-наводе у саопштењу.

Пријетње су, додају они,  доказ да је СНП, некада партија бораца против мафијашког бившег режима, постала дио мафијашке хоботнице, и да сада на исти начин како је претходни режим то спроводио на Конику и у другим срединама, насиљем покушава доћи до гласова или спријечити противнике таквих политика да на легалан, законом предвиђен начин обављају кампању.

-Свјесни чињенице да су одбачени од грађана Црне Горе који им издају изборне воље и највећу превару у модерној историји Црне Горе неће опростити, осим што то раде антиуставним пучем на државном нивоу, сада и прљавим манирима криминалног режима на улици покушавају зауставити оно што неумитно слиједи: слободну вољу грађана. Међутим, без обзира на све покушаје, морају бити свјесни да им ништа неће помоћи. Црна Гора се ослободила, и никаква одлагања, пријетње, насиље или било какве опструкције иманентне пораженим мафијашким структурама неће ис спасити убједљивог пораза и казне грађана-закључују Демократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:34