Демократска Црна Гора
13/08/2021 u 09:18 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Општина Бар наставља да грађане дијели на првог и грађане другог реда

Да, добро сте прочитали драги суграђани, након тридесетогодишње владавине успјели су на Великом Пијеску спровести воду и направити једну чесму, наводе они

Из Одборничког клуба Демократск ЦГ Бар кажу да је јучерашње епохално и свечано отварање хидранта у насељу Велики Пијесак, Добра Вода од стране предсједника Општине са сарадницма, комично и истовремено дискутабилно. Шта се то јуче у ствари прослављало на Великом Пијеску?

- Па вјеровали или не, у 21. вијеку Општина, њен предсједник са сарадницима и пар функционера и подржавалаца славили су воду! Да, добро сте прочитали драги суграђани, након тридесетогодишње владавине успјели су на Великом Пијеску спровести воду и направити једну чесму. А за кога је та чесма односно коме је намијењена? Одмах да вам кажемо драги суграђани вама дефинитивно није, јер да јесте данас би предсједник био и испред ваших домова. Међутим, он је данас био испред хотела привилегованих појединаца, очигледно по њему грађана првог реда којима је директно довео пијаћу воду како би са њом наливали плочник и заливали плажу.

А шта је са остатком Великог Пијеска и насеља Добра Вода? Шта је са остаком бројних насеља у општини Бар? Да ли ће и код њих потећи вода? Вјерујемо да хоће, али тек када предсједник Општине оцијени да сте заслужни грађани првог реда, којима треба довести и спровести воду. Или када се власт на изборима промијени.

- До тада гледајте како привилеговани појединци заслугом општине и вашим финансирањем, пијаћом водом заливају плочнике и плажу, упркос молбама од стране локалног водовода упућеним грађанима да се вода штеди. Очигледно се и овдје ради о дуплим аршинима. Скандал прве врсте, богатим појединцима вода за просипање и наливање, а остатку насеља суве славине. Подсјећамо и да је Регионални водовод своју инфраструктуру намијенио за све мјештане насеља Добра Вода, а не само богатим појединцима блиским општинској власти-каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 19:40