фото Демократе / - фото Демократе
14/09/2021 u 20:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе осудиле напад на одборника Jанковића и колегинице из УРЕ

Морамо заjеднички радити на томе да се сви гпроблеми рјешавају разговором, jер Црна Гора jе тек започела своj пут демократизациjе, након смjене тоталитарног режима Мила Ђукановића, поручиле су Демократе

Вербални и физички напади, приjетње, покушаjи застрашивања, екстремизациjа и прогони због политичког дjеловања, због различитог мишљења, слободног jавног говора своjствени су ретроградном систему вриjедности коjи на овим просторима баштине jедино чиниоци бившега режима и Демократе, чиjи су функционери безброj пута били мете напада истих структура увиjек ће дићи глас и осудити оваква понашања, саопштено је из Демократске Црне Горе.

Демократе се снажно залажу за културу диjалога, толеранциjу и међусобно поштовање и уважавање, за правну државу у коjоj ће се сви грађани осjећати безбjедно и у коjоj ће се сви проблеми рjешавати разговором. Морамо заjеднички радити на томе, jер Црна Гора jе тек започела своj пут демократизациjе, након смjене тоталитарног режима Мила Ђукановића.

– Сва политика, идеологиjа и комплетно дjеловање ДПС-а и њихових партнера стало jе у двиjе реченице њиховог одборника Мила Jанковића коjе jе данас упутио колеги Шолу Jанковићу: "Каква сте ви то партиjа кад не мислите сви исто!? Ми у ДПС сви мислимо исто." – закљчују Деморкате.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:02