/ Фото: Срђан Бољевић
19/07/2021 u 11:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ДФ: Демократе су свачији друг, а ничији пријатељ, нанијели су штету Србима

Неискрен је потез предлагања Резолуције о геноциду у Пиви и Велици, кажу из овог политичког савеза

Политика Демократа огледа се у оној старој изреци "Свачији друг, ничији пријатељ" и ових дана доживљава фијаско, а сада предлажу Резолуцију о геноциду у Пиви и Велици, и мисле да ће овим неискреним потезом успјети да замаскирају штету коју су нанијели српском народу, поручују из ДФ-а. 

Демократе ДФ-у: Китите се политиком заштите српског народа, а то је само пука фраза

Како су казали, Демократе покушавају да зарад придобијања гласова себе представе као заштитнике свих вјера и нација, па су постали предмет подсмијеха.

Кнежевић Демократама: Закаснили сте за Велику; Мартиновић: Нема потребе за нападима

- Са друге стране, прозивање ДФ-а да неће да их подржи у њиховом политиканству, а који је ову резолуцију предложио много прије Демократа, и коју је Алекса Бечић закључао у фиоци, представља лицемјерство и недораслост бављења озбиљном политиком. У изјави Демократа да је ДПС невољно дигао руку за изгласавање резолуције и смјене Лепосавића можда има и истине, јер су стари пријатељи још одавно на истом задатку, па једни другима редовно чине противуслуге. Врхунац политичког тумарања Демократа је и изјава да су они изгласали Резолуцију да српски народ није геноцидан, иако цјелокупна јавност добро зна и тачан назив и намјеру изгласавања  резолуције- поручују из овог политичког савеза. 

Демократама кажу да им је узалудна прича о "некаквом амандману, за који су тврдили да је то нешто што се нико прије вас није сјетио.

- Кажете да сте њиме спасили српски народ од етикете геноцидног, а што је креаторима резолуције био и једини циљ. Рекли смо вам одмах да сте ви послужили као иницијална каписла која ће запалити и остале у региону, па и шире, да донесу исту антисрпску резолуцију, а Вијори Читаку вас је одмах прозвала и подсјетила какви сте и шта сте изгласали. Исто ће вам рећи и сви они који у наредном периоду донесу исту резолуцију. Демократе, узалудно вам је правдање и лажно кајање, јер ,,од свих шамара које сте добили, највише боли онај који сами себи нисте ударили када је требало- закључују из ДФ-а-.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. septembar 2021 03:27