Демократски фронт, лого
30/06/2021 u 18:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Ђукановић, Марковић, Кривокапић и Бечић имају истог газду

Занимљиво је, додају у Фронту, да Душко Марковић и Здравко Кривокапић имају многе идентичне ставове, посебно о ДФ-у, Србији, српском народу, резолуцији о Сребреници, итд.

Последњи напад Душка Марковића на СПЦ, Демократски фронт,  Србију и српски народ није открио ништа ново осим да се Демократска партија социјалиста ДПС заглавила у антисрпству и да је код њих, оправдано, увијек присутан страх од Демократског фронта ДФ, саопштено је из тог политичког савеза.

У ДФ-у кажу да је јасно зашто се Марковић прибојава њиховог уласка у Владу, знајући да су, како наводе, дали обећање грађанима да ће извршити демонтажу бившег режима.

- И биће тако. Зато њему и сличнима одговара оваква безлична влада у којој безлични премијер не смије да крене у обрачун са бившим режимом - наглашено је у реаговању ДФ-а.

Занимљиво је, додају у Фронту, да Душко Марковић и Здравко Кривокапић имају многе идентичне ставове, посебно о ДФ-у, Србији, српском народу, резолуцији о Сребреници, итд.

- Зато се поставља логично питање- како је дошло до тога да Марковић и Кривокапић имају готово исте ставове о неким питањима, посебно када су мета српски народ, ДФ, Србија, а у томе им се прикључио и Алекса Бечић? Томе приближавању ставова је свакако много више допринио Кривокапић, који умјесто да штити интересе оних који су гласали коалицију За будућност ЦГ, он се одрекао свега што је причао у кампањи и одрекао се људи који су гласали коалицију За будућност ЦГ и пригрлио политику ДПС, посебно спољну политику, што је потврдио и његов министар вањских послова који се заклео да неће скренути са спољнополитичких приоритета Мила Ђукановића. Зато, данас не можемо да разликујемо ставове Бечића и Кривокапића од оних које саопштава ДПС - наводи се у реаговању.

У ДФ-у истичу да Кривокапић и Бечић преузимају и пароле ДПС-а "и очигледно је да се ради не само о координисаном дјеловању, него о томе да Мило Ђукановић, Душко Марковић, Алекса Бечић и Здравко Кривокапић имају истога газду".

- Тај газда их је за сада окупио око антисрпства и око тога да се не смије дирати у политику ДПС прије 30. августа. То рушење народне воље грађана се мора зауставити и најзад кренути у процесе који су морали да се десе од 30. августа до данас - закључено је у реаговању.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:47