/ Foto: IVAN PETROVIC-IPE
26/11/2021 u 13:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Кривокапићева дјеца и министри политички активни, а крију се по ћошкова

Mогли су се ангажовати на Цетињу, пошто често истичу припадност племену Цуце, тврди ДФ у саопштењу

Демократски фронт (ДФ) тврди да су дјеца премијера Здравка Kривокапића и поједини министри у Влади политички активни и да директно раде за Демократску партију социјалиста (ДПС).

- Још једном добронамјерно позивамо те групације да се оставе подвала и подметања на рачун својих колега, и да се усредсреде на ДПС. Ако дјеца Здравка Kривокапића и поједини министри желе да се политички активирају, то су могли урадити људски и поштено, да изађу пред Мојковчане са именом и презименом, а не да се крију иза ћошкова, да дјелују под окриљем ноћи, у службеним аутима, мислећи да то нико не види и потцјењујући грађане. Такође, могли су се ангажовати на Цетињу, пошто често истичу припадност племену Цуце. Њихова обећања ништа не вриједе, пошто од 10. децембра неће бити у прилици да се о било чему питају у Црној Гори- тврде у овом политичком савезу. 

Надаље су истакли да ће коалиција "За будућност Мојковца" предводити побједнике избора 5. децембра.

- Водимо позитивну кампању и нудимо решења за бројне проблеме и побједа је извјесна. Од осталих колега смо очекивали да се, такође, понашају на исти начин, уз међусобно уважавање, како би остварили заједнички циљ - да отјерамо ДПС у прошлост, и већина је показала коректност и жељу за сарадњом. Међутим, неки су се, изгледа, у ову политичку трку укључили из других мотива, покушавајући да нашкоде, не ДПС-у него нашој коалицији, као и још неким странкама. Те структуре, пресвучене у ,,групу грађана" морамо упозорити да је то узалудан посао, а то им саопштавају и наши гласачи које обилазе службеним аутомобилима Владе Црне Горе. Таквима ће наши суграђани знати да одговоре, као што ће знати да подрже коалицију За будућност Мојковца и ослободе наш град вишегодишње лоше политике ДПС-а- поручили су из ДФ-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:05