Марко Ковачевић / - фото: Скриншот
18/09/2021 u 18:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ Никшић: Ковачевић разоткрио фашизам и мржњу ДПС-а према свему српском

- Такође ред би налагао и да се извините грађанима Никшића што сте тридесет година систематски уништавали град. Нова локална самоуправа урадила је више за три мјесеца него ви за тридесет година - нагласили су они.

Замислите кад се на један српски поздрав они који се позивају на грађанску и европску Црну Гору сматрају увријеђенима. Њима дакле смета и само постојање српског народа у Црној Гори, а камоли да неко од припадника тог народа у нашој земљи врши власт, поручили су из Демократског фронта Никшић Демократској партији социјалиста.

ДПС је раније саопштио да предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић са три прста на грудима током интонирања химне провоцира грађане и грађанке, те да његов поступак изазива жаљење.

 - Ковачевић је данашњим потезом разоткрио све фашисте и шовинисте у Црној Гори јер није урадио ништа што би било кога увриједио осим што је сведочио да Срби у овој земљи постоје и имају право на нормалан живот. То да Никшић издајнике шаље на сметлиште историје је истина, а најбољи доказ за то је и чињеница да је ДПС заједно са СД-ом и осталим привесцима данас опозиција у нашем граду, а како вријеме буде пролазило, ваш ће статус бити све лошији и лошији - навели су из ДФ-а. 

Поручили су ДПС-у да боље да су слушали поруке мира и толеранције које су послате са данашње свечане сједнице него што су себе заробили у мржњи према свему српском.

 - Такође ред би налагао и да се извините грађанима Никшића што сте тридесет година систематски уништавали град. Нова локална самоуправа урадила је више за три мјесеца него ви за тридесет година - закључили су из ДФ-а Никшић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:00