/ ФОТО: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ
03/09/2021 u 18:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Абазовић да саопшти ко је наручио кокаин и за чије потребе крије имена наручилаца

Позивамо Алексу Бечића да на првом Колегијуму Скупштине усвоји иницијативу Клуба посланика ДПС да се сви посланици и чланови Владе подвргну тестирању на психоактивне супстанце, истичу из ДПС-а

Посланички клуб Демократске партије социјалиста Црне Горе позива Дритана Абазовића да саопшти ко је наручио кокаин и за чије потребе крије имена наручилаца кокаина.

- Умјесто што скреће причу на ДПС, што ће морати да објасни правосудним органима и одговара за инсинуације и лажи, јасно је да покушава да исправи и сакрије брљотину коју је направио својим менторима. Позивамо предсједника Скупштине Алексу Бечића да на првом Колегијуму Скупштине усвоји иницијативу Клуба посланика ДПС да се сви посланици али и чланови Владе подвргну тестирању на психоактивне супстанце и наркотике! Резултати ће бити занимљиви, ако будете смјели да их објавите- истичу из ДПС-а.

Како наводе, наравно ово "нас неће одвратити са теме која окупира Цетињане и већинску Црну Гору".

- Послушнички рад у извршавању намјера својих ментора Дритан је данас демонстрирао када је констатовао да нема потребе за одлагањем обреда Цркве Србије који је планиран у Цетињском манастиру и послао јасну поруку шта мисли о грађанској Црној Гори и очувању мира у њој. Позивамо још једном представнике Цркве Србије која дјелује у Црној Гори да послушају глас грађана, да прочитају посланице Светог Петра Цетињског и да у духу црногорске слоге и мира одустану од злих намјера и провокација- поручује ДПС.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:21