Александар Богдановић / - фото: ДПС БАР
31/10/2021 u 12:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богдановић: Влади зауставити вриjеме траjања

Генерални секретар ДПС Александар Богдановић коjи jе истакао да Црна Гора припада свима, свакоj вjери, сваком народу и конфесиjи, и да не припада jедино онима коjи би да jе не буде

Jучерашњом 9. Општинском изборном конференциjом ДПС у Бару, настављен jе тренд кадровског jачања партиjе. На конференциjи jе учествовало 195 делегата коjи су изабрали нови сазив Општинског одбора. Одбор ће осим новоизабраних 105 чланова чинити и одборници наше партиjе из Скупштине општине Бар као и чланови коjи су то по своjоj функциjи, свеукупно њих 17, саопштено је из Општинског одбора ДПС Бар.

Делегатима jе упућена порука да паметне одлуке на jучерашњоj конференциjи и одабир наjадекватниjих рjешења за нове чланове Општинског одбора, доприносе реформском процесу коjи приjе свега тражи квалитет, додају у саопштењу.

Такође, на конференцији је констатовано да је ДПС, као своjеврстан политички бренд, представља  партиjу  коjа jе снажила имиџ свих ових 30 година и константно се надграђивала. Зато jе сада неопходно направити завршни корак,  коjим ће се почевши од  локалног нивоа доћи до суштинских вриjедности коjе су кључне за просперитет наших грађана. Такође, на таj начин ће се обезбиjедити континуитет у раду, супериорност и конзистентност наше политике.

Присутнима се обратио генерални секретар ДПС Александар Богдановић коjи jе истакао да Црна Гора припада свима, свакоj вjери, сваком народу и конфесиjи, и да не припада jедино онима коjи би да jе не буде, коjи би вољели да она ниjе суверена, да ниjе грађанска држава, те да не тежи европским вриjедностима живота. Он се осврнуо и на рад актуелне Владе Црне Горе.

image

Александар Богдановић

- фото: ДПС БАР

– Сматрам да овоj Влади треба да зауставимо вриjеме траjања мандата. Овоj Влади треба да покажемо да смо могли боље и да у наредном периоду не желимо да направимо ниjедну грешку коjа ће нас довести до овог суноврата у коjем се Црна Гора нашла и коjи Црна Гора пролази. Из тог разлога морамо показати више ентузиjазма у нашим редовима и имати већи критички осврт у односу на оно што ради наша конкуренциjа и да на таj начин као одговорна партиjа и на локалним нивоима нудимо одређена рjешења – поручио jе Богдановић.

Шеф Клуба посланика и координатор испред Предсjедништва ДПС за општину Бар Даниjел Живковић jе саопштио да се Црна Гора нашла пред потпуним безнађем претходних годину дана од стране оних коjи су 30 година чекали своjу шансу али, како jе истакао, не да би водили друштво и државу наприjед него да би jош снажниjе изразили мржњу према ДПС.

– Због свих успjеха коjе смо постизали на државном и међународном нивоу, актуелна власт данас сву мржњу веома интензивно упућуjе према нама, своjим политичким неистомишљеницима. Али дубоко вjеруjем да ћемо ми нашим односом показати приjе свега да се менталитетски, цивилизациjски, људски, морално и карактерно разликуjемо од наше политичке конкуренциjе, да смо бољи од њих, да ћемо се вратити на позициjу власти и да ћемо у наредом периоду jош боље и квалитетниjе водити нашу државу путем просперитета – рекао jе Живковић.

Поред Богдановића и Живковића, конференциjи су присуствовали чланови Предсjедништва ДПС Александра Вуковић, Никола Ракочевић и Андриjа Николић, координаторка испред Извршног одбора Нела Савковић Вукчевић, посланик Бранимир Гвозденовић, представници партиjа коалиционих партнера и други броjни гости.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 04:04