/ - дпс лого
11/09/2021 u 14:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Даниловград: Сусрет Додика и Jоаникиjа у Ждребаонику провокациjа

Дакле, док jе за српског члана Предсjедништва БиХ непожељан већински дио представника народа у Парламенту Црне Горе, он jе од стране митрополита СПЦ уважен гост коjи ће биће дочекан у Даниловграду, рекли су из ДПС-а

Даниловградски одбор ДПС-а саопштио jе да сусрет митрополита Jоаникиjа са српским чланом Предсjедништва БиХ Милорадом Додиком у манастиру Ждребаоник представља jош jедну провокациjу.

У ДПС-у су казали како jе након дешавања на Цетињу за очекивати било да ће Jоаникиjе престати са слањем порука коjе вриjеђаjу већинску Црну Гору.

Питаjу и каква се порука шаље дочекивањем Додика коjи jе, како кажу, само приjе неколико мjесеци поручио како су посланици коjи су гласали за резолуциjу о Сребреници непожељни у Републици Српскоj.

– Дакле, док jе за српског члана Предсjедништва БиХ непожељан већински дио представника народа у Парламенту Црне Горе, он jе од стране митрополита СПЦ уважен гост коjи ће биће дочекан у Даниловграду – рекли су из ДПС-а.

Кажу и да би наjмање што би Jоаникиjе могао да уради jе да се суздржи од константних удара на црногорско достоjанство, те да, како кажу, "убудуће заобиђе Даниловград кад има намjеру састати се са онима коjи би црногорску историjу, да им може бити избрисали, а независну Црну Гору учинили непостоjећом".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:45