дпс лого / - дпс лого
08/09/2021 u 16:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Марионетска Влада повела хемиjски рат невиђених размjера против своjих грађана

Демократска партиjа социjалиста ће се заложити да пред надлежним институциjама одговараjу сви они чланови марионетске владе коjи су под утицаjем страног фактора своjим одлукама довели у велики ризик грађане

Предсjедништво Демократске партиjе социjалиста синоћ jе одржало сjедницу, коjом jе предсjедавао предсjедник Мило Ђукановић, а на коjоj jе анализирана актуелна политичка ситуациjа и догађаjи коjи су били у претходним данима са посебним освртом на дешавања на Цетињу.

- На сjедници jе констатовано да jе ДПС била присутна на Цетињу jер су од почетка знали да таj догађаj, и све што се тим поводом дешавало, представља jош jедну станицу великосрпске офанзиве и да jе стога било нужно бранити част Црне Горе, њено достоjанство и савремене вриjедности наше државе - наводе из ДПС-а.

Како су казали, марионетска Влада повела jе хемиjски рат невиђених размjера против своjих грађана. 

- Боjним отровима и гуменим мецима угрозила jе животе људи окупљених на Цетињу, како би, под притиском и уцjенама, спровела туђе интересе, противно вољи скоро цjелокупног становништва Приjестонице и великог броjа грађана Црне Горе, као и противно одлуци одборника Скупштине Приjестонице - додаjе се у саопштењу.

Казали су и да jе на сjедници констатовано да су своjим присуством на Цетињу, чланови ДПС-а доприњели скупу одбране части Цетиња и Црне Горе, као и да су дали допринос да у тако сложеним околностима, не буде jош тежих посљедица.

- Покушаj представника власти, да омаловаже хероjски скуп људи, различитих нациjа, вjере и политичких убjеђења, тако што ће га у jавности представљати као окупљање изманипулисаних грађана, само jе паничан биjег од одговорности за оно што су урадили 5. септембра на Цетињу. Демократска партиjа социjалиста ће се заложити да пред надлежним институциjама одговараjу сви они чланови марионетске владе коjи су под утицаjем страног фактора, изложени уцjенама и приjетњама, своjим одлукама довели у велики ризик све грађане, укључуjући и оне коjе су наводно штитили - закључено jе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:10