/ - фото илустрација
25/10/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Премијерове ћерке обмањују грађане у Мојковцу

Није случајно што су непосредно пред објављивање овог саопштења у мојковачким локалима више дана виђене ћерке премијера Кривокапића у прикупљању незадовољних гласача ДФ-а и Демократа, наводе из ДПС-а

Из мојковачког ДПС-а саопштили су да "како то обично бива у сусрет локалним изборима јављају се они који својом ногом никад нијесу ни крочили у Мојковац, а камоли бринули о добробити и интересима грађана нашег града".

- Тако се по први пут огласила тзв. група грађана и поручила да „не да Мојковац“. Имајући у виду да су грађани Мојковца слободни и самосвјесни људи, остаје мистерија коме ова група „не да Мојковац“ и од кога то они наводно бране Мојковчане.  Није случајно што су непосредно пред објављивање овог саопштења у мојковачким локалима више дана виђене ћерке премијера Кривокапића у прикупљању незадовољних гласача ДФ-а и Демократа, нешто налик недавним изборима у Никшићу. Жељећи да дјелују из сјенке, а притом се опорављајући од немилог напуштања Србије и Београда, премијерове ћерке су овом акцијом једино показале непознавање Мојковца. Да су оне бар прошетале нашим градом видјеле би богато опремљену спортску зону, спортске стадионе код школа, стадион Брсково и дјечије паркове који нимало не заостају за онима у већим градовима. Зато им не препоручујемо да симулирају бригу о мојковачкој дјеци и њиховом здрављу са све министарством Весне Братић, јер за разлику од њих ми то активно чинимо сваког дана а не само пред изборе- истичу из ДПС Мојковац.

Како наводе, "да иронија буде већа, пред предстојеће изборе се пробудила и минорна партија Уједињена Црна Гора. Њихов општински одбор у  Мојковцу се оглашава универзалним паролама о јединству и јавном интересу".

- О тим категоријама говоре они који су вођени искључиво личним интересима преко ноћи мијењали партијске књижице, па тако до скоро окорели чланови мојковачког СНП-а, сад су у улози помиритеља грађана Мојковца, али тренутно испред УЦГ,  тражећи себе у новим-старим политичким пројектима. Нимало нас не би изненадило да се убрзо огласе испред неке треће, сличне и "помиритељске" политичке партије, не схватајући да ће и овога пута бити злоупотријебљени и искориштени као много пута до сада. Многи од њих су напрасно заборавили колико су баш њима и њиховим породицама помогли управо Мојковчани и политика коју сада тако здушно нападају.  Зато ни најмање не сумњамо да су Мојковчани и Мојковчанке прозрели праве намјере и привидну бригу оних чије интересовање за Мојковац нестаје 6. децембра, када доживе убједљив пораз, а прогресивне снага које су бринуле и даље ће бринути о стварним интересима грађана нашег града, тријумфално побједе- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:21