/ Марко Ковачевић - фото: ДПС
18/09/2021 u 15:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Ковачевићев поступак не изазива бијес, већ жаљење

Умјесто да се бави смишљањем и реализацијом пројеката, он се заједно са својим тимом кити туђим перјем, навели су из ДПС-а

Општински одбор ДПС Никшић саопштио је да на 18. септембар, дан који Никшићанкама и Никшићанима значи све, датум који слави слободу подсјећајући их на претке који су часно пали да би Никшић данас живио, осокољен слободарским духом, за вјечност везан свјетлошћу антифашистичких вриједности, на папиру први човјек града, Марко Ковачевић, поново подло провоцира грађанке и грађане. 

- Ковачевићева три прста током интонирања инструментала државне химне поново разоткривају малициозност која вријеђа већински Никшић, јасно шаљући поруку да овај подржавалац четничке идеологије на Никшић не гледа као на град у држави Црној Гори. Недорастао задатку вођења Општине, недостојан функције предсједника, изнова и изнова без стида и срама промовише идеју “српског света” у граду који му увијек бескомпромисно поручује да неће ићи онако како је замислио! - истакли су из ДПС-а.

Како наводе, умјесто да се бави смишљањем и реализацијом пројеката, он се заједно са својим тимом кити туђим перјем, настојећи свим силама да грађанима замагли видик.

- Сљедећи пут прије него подигне три прста не би ли поздравио црногорску химну, нека се сјети истине да Никшић памти оне који се продају за врећу српских динара, те да су издајници у Црној Гори увијек били чашћени картом за сметлиште историје на које завршавају они који усљед сопственог јада не изазивају чак ни бијес него жаљење- поручују из ДСП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:06