Никшић, Црна Гора / - фото: ДПС Никшић
20/07/2021 u 18:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Одлука Демократа да не подрже смjену Ковачевића, одраз њиховог лицемjерjа

Овакав став Демократа jе краjње контрадикторан и демагошки, посебно зато што су, управо посланици ове партиjе гласали за Резолуциjу о геноциду у Сребреници

Одлука Демократа да не подрже инициjативу за разрjешење Марка Ковачевића са мjеста предсjедника Општине Никшић, одраз jе наjнижег лицемjерjа и непринципиjелности ове партиjе, саопштили су ДПС-а Никшић.

Како наводе у саопштењу, Демократе су на jучерашњем Одбору за избор и именовање Скупштине општине гласале против разрjешења предсjедника Општине Марка Ковачевића, коjи jе jавно негирао геноцид у Сребреници. Подсjећамо да jе Клуб одборника Европског тима за Никшић, у складу са примjеном позитивних правних прописа, затражио и иницирао његову смjену због непоштовања Устава Црне Горе и недавно усвоjене резолуциjе.

– Овакав став Демократа jе краjње контрадикторан и демагошки, посебно зато што су, управо посланици ове партиjе гласали за Резолуциjу о геноциду у Сребреници, а сада из калкулантских разлога ћуте на изругивање овом документу коjе jе показао Марко Ковачевић – истичу из партије.

Ова локална епизода из Никшића, наjбољи jе показатељ да ДЦГ и ДФ, jедни без других не могу jер су у симбиотскоj коалициjи. Све ове њихове наводне медиjске свађе и препуцавања су представа за jавност, у коjоj се не зна чиjа jе улога jадниjа, jер jе и њима као и jавности jасно да jедни од других зависе, а то наjбоље потврђуjе случаj Марка Ковачевића, закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:32