/ фото: ДПС ТИВАТ
23/08/2021 u 18:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Тиват: Надлежни да реагују, Рисанчић да се извини и поднесе оставку

Такође, позивамо Рисанчића да поднесе оставку и јавно се извини због овог незапамћеног чина говора мржње од стране његовог сина, истичу из ДПС-а

Општински одбор ДПС Тиват саопштио је да су се дана на друштвеним мрежама, појавиле објаве које позивају на "линч и отворене сукобе 5. септембра на Цетињу".

- Међу фејсбукк јуришницима из Тивта, поред осталих, нашао се и син одборника Дејана Рисанчића чија партија - ДСС, је једна од конституената нове већине у Тивту „Народ побјеђује”. У његовој поруци се, поводом најављених догађаја, а што се из приложеног може видјети наводи да: „Нема ту толеранције и тих срања 5-ога улазимо ми Тивћани на ЦТ ка Ратко 95-те у Сребреницу”- наводе они.

Како истичу, "овако злураде и злосутне поруке и трагични науми, не би требало да прођу неопажено, те стога позивамо надлежне државне органе да предузму све неопходне мјере и предуприједе све трагичне догађаје који се могу из оваквих порука десити".

- Такође, позивамо Рисанчића да поднесе оставку и јавно се извини због овог незапамћеног чина говора мржње од стране његовог сина- истичу из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:19