/ илустрација - ДПС
17/08/2021 u 21:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Тузи: Шериф Ђељошај опет мало нервозан

Наводе да знају да се тешко мири са чињеницом да је ДПС најјачи политички субјекат у Малесији

Општински одбор ДПС Тузи саопштоо је да је "тушки шериф јопет мало нервозан, а тада по навици највише говори о себи и свом лицемјерном, да не кажемо шизофреном понашању".

- С једне стране каже да нема мотива да се бави с “нашим неистинама и полемише са подржаваоцима узурпације и крађе општинске имовине…“, а са друге стране управо то ради.   Високи Ник, а истовремено “мањи од маковог зрна”, умјесто да каже које су то неистине изнијели наши функционери у својим обраћањима упорно покушава да се брани личним увредама на њихов рачун, а којима заправо највише говори о себи и још више тоне у сопственом блату- наводе из ДПС-а.

Посланик у парламенту Црне Горе и предсједник, како кажу,  појединачно најјачег одборничког клуба (ДПС) у локалном парламенту Тузи, господин Дуковић је ту, али на основу оваквог реаговања исти је више потребан као љекар него, него политичар.

- Ник, поновљамо ти си само висок, а они су толико велики да им нијеси ни до кољена у људском и политичком смислу. Само Ви “сине Бруте” немојте да лијепите етикете другима јер истим највише говорите о себи и о томе колико сте мали. Само Ви Гаргамеле, немојте о Телетабисима и другим ликовима из цртаних филмова. Са цртаних филмова, пређите на Дисцоверy цханнел. Такође, сумња се да Телетабиси штетно утичу на психичко здравље. Управо Ваше понашање, плашимо се, да говори у прилог томе- речено је из ДПС-а.

Наводе да знају да се тешко мири са чињеницом да је ДПС најјачи политички субјекат у Малесији.

- Али биће Вам лакше да се помирите с тим, јер овако само нам помажете да та разлика на наредним изборима буде још убједљивија. Наравно, у нашу корист. Ви који сте промијенили не само толики број политичких партија, идеологија, од етничких региона до асимилаторне праксе, те склапања савеза са онима који су подржали Седми батаљон, од подршке Медојевићу, те шуровања са једним Кривокапићем и неузвраћене љубави другог Кривокапића, који сте преварили сваког коалиционог партнера, узурпирали посланичку фотељу Мехмету Бардхију, а не тако давно пријетили садашњем коалиционом партнеру Цамају (Демократе) и бившим Вашим сарадницима. О Вашој оптерећености говори и онда да се општина не назове Тузи, већ Тузи-Малесија. То нас подсјећа када сте једнима говорили да прикупљате потписе за општину Тузи, другима о општини Малесија, а заправо сте прикупљали потписе за етничке регионе- истакли су из ДПС-а поред осталог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:16