/ Фото: Архива
11/06/2021 u 11:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: УРА жели да слободарски Мојковац преда у руке великосрпских националиста

ДПС је најјача партија у Мојковцу и у Црној Гори, тврде из ове опозиционе странке

Грађански покрет УРА покушава да храбри и слободарски Мојковац преда у руке великосрпских националиста и да га учине дијелом "српског света", тврде из ДПС-а Мојковац. 

Како наводе, УРС је издајничка партија која покушава да сјеме издаје државних интереса Црне Горе посије и у граду под Брсковом. 

- Поручујемо им да им то неће поћи за руком. Неће им то дозволити грађани Мојковца, предвођени ДПС-ом. ДПС је најјача партија у Мојковцу и у Црној Гори, а тако ће бити и послије новембарских избора- увијеђени су из ове опозиционе партије. 

Наводе да то што УРА у Мојковцу има једног одборника, више је одраз стицаја околности и Донтовог количника, него њихове стварне снаге.

- Послије новембарских избора, сигурни смо, неће ни постојати као политички субјект у Мојковцу. Зато нека не покушавају ситним опанкавањем угледних Мојковчана, који су дио себе уградили у темеље модерне Црне Горе и на које је Мојковац поносан, да спасавају свој опстанак на политичкој сцени- додају из ДПС-а. 

Истичу да грађани Мојковца најбоље знају какве су развојне прилике дате овом граду у мандату претходне Владе, на чијем челу је био Душко Марковић.

- Зато, господо из УРЕ маните се опањкавања. Немојте све мјерити спрам себе. Јер, имало би се шта рећи и о вашем мојковачком предсједнику и његовом "очијукању" са УДБ-ом, коју толико помиње. Али ми не желимо о томе, јер садашња и будућа локална власт, коју ће, без икакве дилеме, и даље предводити ДПС, жели да се бави развојем Мојковца, а не опањкавањима и оговарањима. Уосталом, иза свих нас остају дјела. Наша су видљива и служе на понос и ДПС-у и Мојковцу. А остали, нека размисле какви трагови остају иза њих- поручују из ДПС-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:28