Мило Ђукановић
31/08/2021 u 18:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић честитао Дан општине Тузи: Прилика да изразимо поштовање према доприносу који Тузи и Малесија пружају

Одговорност локалних власти и дисциплина коју су грађани Тузи демонстрирали с почетка пандемије, и данас могу да буду примјер другим локалним заједницама у Црној Гори, навео је предсједник

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић упутио је честитку поводом 1. септембра – Дана општине Тузи, предсједнику Општине Нику Ђељошају, предсједнику Скупштине општине Фадиљу Кајошају, одборницима и свим грађанима Тузи уз најбоље жеље за даљи успјешан рад.

-Ово је прилика да још једном изразимо поштовање према доприносу који Тузи и Малесија у континуитету пружају развоју мултиетничке демократије у Црној Гори, очувању међунационалног склада и његовању различитости које су одувијек биле највећа снага наше земље. Заједништво и солидарност које смо показали у борби против пандемије остају нам најбољи путоказ за превазилажење свих изазова са којима се суочавамо, укључујући и посљедице трајуће пандемије, нарочито на плану социо-економског опоравка. Одговорност локалних власти и дисциплина коју су грађани Тузи демонстрирали с почетка пандемије, и данас могу да буду примјер другим локалним заједницама у Црној Гори-навео је предсједник.

Додаје: "Увјерен сам да ће као и до сада, руководство Општине имати проактиван однос према валоризацији расположивих потенцијала у циљу развоја локалне економије, повратка на претходне стопе раста, и побољшања квалитета живота грађана.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:43