Кривокапић и Ђукановић / - Влада ЦГ
13/08/2021 u 17:32 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановићев ДПС тужи Кривокапића

- Демократска партија социјалиста поднијеће надлежнима пријаву против Кривокапића, тако да и сами радознало ишчекујемо да сазнамо ко су представници наше странке који на било који начин подстичу дешавања на Цетињу - саопштили су из партије МИла Ђукановића

- Поводом данашње изјаве предсједника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића да Демократска партија социјалиста на било који начин подстиче дешавања која се односе на четврти септембар, или како је он то својим живописним вокабуларом устврдио да цетињски ДПС "комите вампири", обавјештавамо га да ће своја сазнања о умијешаности наше партије у подгријавање било каквих потенцијалних тензије у том граду, моћи да предочи правосудним органима - саопштили су из Демократске партије социјалиста.

Кажу да ће Демократска партија социјалиста поднијети надлежнима пријаву против Кривокапића, тако да и сами радознало ишчекујемо да сазнамо ко су представници наше странке који стоје иза таквих активности.

- Такође, скрећемо пажњу Кривокапићу да не износи неистине, јер је Цетињски манастир власништво Пријестонице Цетиње у обиму права 1/1, а не Митрополије црногорско-приморске нити било које друге организације. Уз то, корисник је "Манастир Свети Петар" а не било ко од субјеката које помиње Кривокапић. Као предсједник Владе, он је додатно дужан да поштује чињенице које припадају имовинско-правној материји, а које управо проистичу из регистара органа Владе којом руководи. Овим путем још једном опомињемо Кривокапића да коначно престане да износи неистине и манипулације јер тиме наставља да подстиче тензије - не само на Цетињу, већ и у читавој држави - закључује се у саопштењу Демократске партије социјалист.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 04:30