Мило Ђукановић / - SASAMATIC
29/07/2021 u 18:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић: Плав наставља да буде важан дио демократског развоја Црне Горе

Он је истакао да у времену када се суочавамо с посљедицама дуготрајне пандемије ЦОВИД-19 вируса, солидарност и заједништво долазе до посебног изражаја

Традицијом мултиетничког суживота, Плав наставља да буде важан дио демократског развоја модерне Црне Горе, доприносећи тиме успјешном усвајању европског система вриједности и развоју друштва у којем су различитости и њихова хармонија његово највеће богатство, поручио је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић у честитки коју је поводом 30. јула – Дана Општине Плав упутио предсједнику Општине Нихаду Цановићу, предсједници Скупштине општине Јасмини Цикотић, одборницима и свим грађанима Плава, уз најбоље жеље за даљи успјешан рад.

Он је истакао да у времену када се суочавамо с посљедицама дуготрајне пандемије ЦОВИД-19 вируса, солидарност и заједништво долазе до посебног изражаја.

-Увјерен сам да ће локално руководство и у наредном периоду одговорно радити на валоризацији расположивих ресурса и управљању у циљу санације насталих посљедица и што скоријег наставка развоја инфраструктуре, туристичке понуде и привредне дјелатности, чиме ће се услови за живот и стварање у Плаву додатно унаприједити- поручио је Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:35