/ - FOTO: KABINET PREDSJEDNIKA
08/12/2021 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић: Потоња је ура да се смијени Влада, на сцени је политички циркус

Немојте очекивати од мене да подлијежем политичком популизму, казао је предсједник Црне Горе и лидер опозиционог ДПС-а

Немојте очекивати од мене да подлијежем политичком популизму, тренутно је на сцени политички циркус, поручио је предсједник Црне Горе и лидер опозиционог ДПС-а Мило Ђукановић.

- Ако у Црној Гори завлада политика слична ријалитију ја нећу бити њен актер - казао је Ђукановић током посјете Даниловграду. 

На питање новинара шта мисли да ли постоји већина за смјену Владе, каже да не може тек тако да оцјењује, али да је оптимиста да ће доћи до пада Владе.

- Потоња је ура да се иницира иницијатива за смјену - поручио је Ђукановић.

Сматра да је за ових 15 мјесеци изгубљено вријеме за Црну Гору захваљујући овој Влади.

-Kомична је заглушујућа галама коју стварају јер су слабији и безначајнији - казао је Ђукановић коментаришући годину дана рада Владе.

Kоменатарисао је и данашњу поруку директора фирме Унипром, у чијем власништву је Kомбинат алуминијума Подгорица (KАП) Веселина Пејовића који је најавио гашење KАП-а, те да ће без посла остати преко 500 радника.

- Ми данас из политичких разлога имамо то да се угасио посљедњи привредни субјекат. Треба имати образ дебео као ђон па дозволити да се оваква бахатос одвија у нашој земљи. Права влада би учинила све да сачува инвеститоре, а садашња се према њима, ипак, одређује реваншистички” -казао је Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:23