/ - Мило Ђукановић
09/06/2021 u 18:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић сjутра на Регионалном самиту о Западном Балкану

Самит у Тирани ће истаћи важност регионалне сарадње и континуиране подршке заjедничким инициjативама за покретање регионалног потенциjала за снажење економиjа и добросусjедских односа

Предсjедник Црне Горе Мило Ђукановић отпутоваће сjутра у Тирану гдjе ће, на позив предсjедника Владе Албаниjе Едиjа Раме, учествовати на Регионалном самиту о Западном Балкану.

Ђукановић ће, како jе саопштено из његовог кабинета, учествовати на пленарноj сесиjи “Конективност на Западном Балкану: Финансиjска подршка, Економско-инвестициони план Европске униjе (ЕУ) и ИПА ИИИ” и на радном ручку чиjа jе тема “Опоравак и отпорност Западног Балкана након Ковида”, преноси Мина Бизнис.

Како jе наjављено Самит у Тирани ће истаћи важност регионалне сарадње и континуиране подршке заjедничким инициjативама за покретање регионалног потенциjала за снажење економиjа и добросусjедских односа.

– Самит ће бити прилика за разговор о Економско-инвестиционом плану ЕУ за Западни Балкан, а у сусрет самиту Берлинског процеса наредног мjесеца – наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:54