/ - Фото: Твитер
19/05/2021 u 15:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ЕУ прати однос државе према мањинама

Главни имам Османагић је изразио своје задовољство и захвалност амбасадорки на посјети, те нагласио да је подршка ЕУ исламској заједници и мањинским народима јако значајна

ЕУ помно прати однос државе према мањинама, поручила је шефица делегације Европске уније у Црној Гори, која је данас обишла Хусеин пашину џамију, гдје су је примили предсједник меџлиса Мириз Муслић и главни имам Ферид еф. Османагић са сарадницима.

У току посјете амбасадорка Оана Кристина Попа се између осталог интересовала и о положају мањинских заједница у том граду, наводећи да су Пљевља одувијек била примјер мултиетничког и мултивјерског склада и изразила своју наду да ће на том путу и даље остати, истовремено истичући да ЕУ помно прати однос државе према мањинама.

Главни имам Османагић је изразио своје задовољство и захвалност амбасадорки на посјети, те нагласио да је подршка ЕУ исламској заједници и мањинским народима јако значајна, истичући да је Исламска заједница увијек била подршка свим позитивним корацима које је Црна Гора чинила на свом путу ка ЕУ интеграцијама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 06:51