Богдан Фатић / - фото: ДПС
09/04/2022 u 13:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Фатић: Црна Гора хитно треба да добије одговорну власт, јер ова очигледно стида нема

- Како су владини функционери радили у 14 мјесеци трајања мандата накарадне Владе, најбоље говоре њени резултати - навео је он

Очигледно је да се Влада у техничком мандату, у посљедњих пар мјесеци, претворила у веома успјешну туристичку агенцију, сматра посланик ДПС-а Богдан Фатић.

 - Навикли смо да на сједницама Владе нема кворума, да се редовне сједнице отказују и одлажу, а док министри и други државни функционери шетају бијелим свијетом, од Балија до Сенегала, грађани Црне Горе су остављени на милост и немилост економском колапсу до којег су нас “свјетски путници” довели - навео је Фатић.

Истакао је да су министар Младен Бојанић, и његови сарадници недавно боравили у Бакуу, Лисабону и на Копаонику…

Његов примјер слиједили су, како додаје и министри Спајић, Милатовић и Стијовић (када нијесу били заузети предизборном кампањом у Беранама). 

 - Тако су Спајић и Милатовић, о трошку грађана Црне Горе, свједочили чарима Дубаија, док је Стијовићев кабинет свој одлазак до Сенегала, овјековјечио бајковитим сликама тамношњих пјешчаних плажа. Егзотичне дестинације посјетила је и делегација Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма. Сараднице министра Митровића, који блокира развој Подгорице, скокнуле су до Балија, вјероватно да провјере како тамо ствари стоје са нелегалном градњом - тврди Фатић.

Како је навео, главни финансијери свих ових егзотичних путовања, са којих су министри и њихови сарадници понијели најљепше успомене, су грађани Црне Горе!

 - Како су владини функционери радили у 14 мјесеци трајања мандата накарадне Владе, најбоље говоре њени резултати, а како се немилице у вријеме техничког мандата трожи новац свих грађана, видимо на горе наведеним примјерима. Црна Гора хитно треба да добије одговорну власт, јер ова очигледно стида нема - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 22:22